155-Help-een-bedrijf: gratis hulp voor ondernemers

Als ondernemer op zoek naar hulp?
Ondernemers staan erom bekend over een behoorlijk doorzettingsvermogen te beschikken. In goede tijden is dat vaak iets eenvoudiger dan wanneer de omzet achterblijft. En voordat het te laat is ook nog eens actief op zoek te gaan naar hulp is een behoorlijke stap. Maar wel een essentiële. Soms liggen oplossingen dichterbij dan u denkt.

155-Help-een-bedrijf
Uw gemeente is namelijk aangesloten bij 155-Help-een-bedrijf, een hulploket waar u als ondernemer kosteloos terecht kunt met uw vragen wanneer u tegenwind ervaart. U kunt contact opnemen met 155-Help-een-bedrijf via de website 155.nl. U kunt online een geldnoodscan uitvoeren om direct te kunnen zien of u tot de doelgroep behoort die in aanmerking komt voor een sociale ondernemersregeling zoals het Bbz of Ioaz. Dit zijn speciale ondernemersregelingen vanuit de overheid die ondersteuning kunnen bieden op het gebied van levensonderhoud en noodzakelijk bedrijfskapitaal en worden uitgevoerd door de gemeente. Ook wanneer u overweegt uw bedrijf te beëindigen. Schroom niet om hulp te vragen, veel ondernemers zijn u al voorgegaan!

Over 155-Help-een-bedrijf
Stichting 155-Help-een-bedrijf is het nationaal hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Ondernemers die tegenwind ervaren kunnen via 155.nl direct contact opnemen voor ondersteuning.

Meer nieuws

Intentieverklaring Paleis Soestdijk met ondernemersnetwerken Soest en Baarn

Het landgoed Paleis Soestdijk staat aan de vooravond van een […]

Wilt u als ondernemer verplaatsen of uitbreiden?

De gemeente Baarn en de ondernemersnetwerken die zijn aangesloten bij […]

Kijk de livestream Baarnse Bedrijven terug

Beste ondernemer, U kunt hier de livestream voor Baarnse ondernemers […]

Beste ondernemers in Baarn, wij gaan live! 

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor onze eerste […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl