Kampeerterrein De Zeven Linden

Algemene informatie

Zevenlindenweg 4
3744BC Baarn
Postadres: Zevenlindenweg 2, 3744 BC Baarn
Website: www.dezevenlinden.nl
Telefoon: 035-6668330
E-mail: info@dezevenlinden.nl
KVK: 65015487

Lid van:

logo_BON

342 x bekeken

Beschrijving

Kampeerterrein De Zeven Linden ligt op een prachtige, unieke locatie midden in Boswachterij De Vuursche. Hier ontdekt u hoe onweerstaanbaar mooi, rustig en ruimtelijk kamperen midden in de natuur kan zijn. Kamperen zoals u dat vroeger deed, met de gemakken en het comfort van vandaag.

De Zeven Linden is een prima uitvalbasis voor actieve rustzoekers. De omringende bossen heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden nodigen uit tot een stevige wandeling of fietstocht. Op ontdekkingstocht door pittoreske dorpjes, historische steden, kastelen en musea. Met het hele gezin afkoelen in Bosbad De Vuursche of aan de Loosdrechtse Plassen, het is allemaal mogelijk!

U bent van harte welkom om vorstelijk te komen genieten van een gezond en ontspannen verblijf op de Utrechtse Heuvelrug!

Gerelateerde bedrijven:

Allurepark De Zeven Linden

Zevenlindenweg 4 Baarn
Kampeerterreinen
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl