AVtel Avitron BV

Beschrijving

Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon aan een snoer bij de hand.het oude werken

Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst of zelfstandig, volgens principes van “het nieuwe werken”, “flexwerken”, op een vaste werkplek, thuis of mobiel, parttime, op verschillende locaties, voor verschillende opdrachtgevers en met grotere noodzaak tot bereikbaarheid en flexibiliteit. Ook de techniek is veranderd. We zijn niet meer afhankelijk van een analoge lijn. Dankzij internet kan telefonie flexibel en efficiënt zijn, van eenvoudige “bellen en gebeld worden” tot complexe volgachtervolging en wachtrijen:

Bel met AVtel!

U heeft geen eigen telefooncentrale nodig, uw centrale kan virtueel zijn, “in de cloud”. Heeft u wel een bedrijfstelefooncentrale en wenst u optimalisering van de functionaliteiten: Mobile Connect koppelt uw telefooncentrale aan het eigentijdse communicatieplatform van AVtel. Mobiele telefonie en vaste telefonie worden geïntegreerd tot een zeer flexibel en kostenefficiënt telecommunicatie systeem.
De flexibiliteit van mobiel telefoneren wordt gecombineerd met de voordelen van vaste telefonie, zoals wachtrij, vaste telefonie, verkorte nummers, doorschakelen, conference calls, et cetera.

Kijk op www.AVtel.nl voor nog meer informatie en tarieven.

Downloads

Kaart

Contactformulier

Met dit contactformulier kunt u direct contact opnemen met dit bedrijf.

  logo Baarn
  vorstelijk baarn
  logo funda in business
  BKA-logo

  De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

  Gemeente Baarn –
  Economische Zaken
  Accountmanager bedrijven:
  Jack van de Gevel
  T. 06-34875632
  E.  j.vandegevel@baarn.nl
  Klik hier voor meer contactgegevens

   

  Copyright POB Baarn ©  

  Website door: Webheld.nl