Domus Vastgoedontwikkeling BV

Algemene informatie

Razeil 9
1319EA Almere
Postadres:
Website: www.domus.info

Lid van:

6.134 x bekeken

Beschrijving

Missie

Domus is projectontwikkelaar met meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Wij houden van binnenstedelijke en complexe projecten en gaan deze niet uit de weg. Hier liggen de kansen. Het gaat hierbij niet om ons, maar de omgeving en dat is fascinerend. Wij willen gebouwen en gebieden (her)ontwikkelen die echt bijdragen aan een nieuwe leefomgeving. Wij kunnen dit niet alleen en hebben juist alle betrokken partijen nodig om het ‘klimaat’ van omgeving, beleving en toekomst beter te maken.

Visie

De wereld om ons heen verandert sneller dan de vastgoedontwikkeling kan bijhouden. Het spreekt voor zich, dat ook wij meerwaarde willen creëren voor de omgeving en dat wij de schoonheid van architectuur tot uiting willen laten komen. Daarbij geloven wij dat we nu moeten werken aan duurzaamheid voor de toekomst. Wij spelen in op de veranderende wereld en implementeren deze in de complexiteit van projectontwikkeling.

Gerelateerde bedrijven:

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl