Garage Buitenweg Baarn

Algemene informatie

Baarnsche dijk 3
3741LN Baarn
Postadres: Postbus 245, 1200AE Hilversum
Website: www.buitenweg.nl
Telefoon: 035-5417547
KVK: 31008230
Openingstijden
ma: 09:00 - 18:00
di: 09:00 - 18:00
wo: 09:00 - 18:00
do: 09:00 - 18:00
vr: 09:00 - 18:00
za: 10:00 - 17:00
zo: gesloten

Lid van:

logo-png-goedder-1

533 x bekeken

Beschrijving

Buitenweg is een gerenommeerde Volvo-dealer in Midden Nederland met vestigingen in Baarn, Hilversum en Naarden. U bent van harte welkom voor persoonlijk advies over de aanschaf, lease of onderhoud van een nieuwe of gebruikte Volvo.

Buitenweg staat sinds de oprichting in 1895 bekend als een betrokken leverancier van mobiliteit. Dit komt tot uiting in de samenwerking met diverse sportieve en culturele initiatieven in de regio en onze manier van werken. Zo is Buitenweg als een van de eerste Volvo-dealers officieel erkend als Volvo Personal Service-dealer. In dit concept werken twee technici zoveel mogelijk samen aan een auto. Zo wordt de wachttijd verkort. Daarnaast heeft u direct contact met uw technicus, zodat u exact weet in welke staat uw Volvo verkeert.

Iedere Volvo is uitgerust met de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid. Dit past in onze veiligheidstraditie en Vision 2020, onze ambitie dat vanaf 2020 niemand meer ernstig gewond raakt of overlijdt in een Volvo. Bij het ontwerpen van een nieuwe Volvo staan mens en milieu centraal. Niet voor niets zijn alle Volvo-modellen leverbaar als duurzame hybride. Binnenkort wordt een volledig elektrisch aangedreven Volvo aan het aanbod toegevoegd.

Ook in onze vestigingen staat duurzaamheid centraal. Al onze vestigingen zijn Erkend Duurzaam Plus. Daar bovenop is onze nieuwste vestiging in Naarden, in De Tinfabriek bekroond met het internationaal erkend duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL In Use Excellent. Dit één na hoogste niveau is slechts voor 30 gebouwen in Nederland weggelegd.

Kortom, bij Buitenweg bent u aan het juiste adres als het gaat om zorgeloze, duurzame mobiliteit. En dat al sinds 1895. Graag tot binnenkort in onze vestiging aan de Baarnschedijk 3 in Baarn.

Zoekwoorden

Gerelateerde bedrijven:

J. Limper Autoservice

Saturnusweg 5 Baarn
Handel in en reparatie van personenauto's en bedrijfsauto's

Frank Auto’s B.V.

Leeuwerikweide 88 Baarn
Handel in en reparatie van personenauto's en bedrijfsauto's

Anthony V.O.F.

Anthony van Dijcklaan 35 Baarn
Handel in en reparatie van personenauto's en bedrijfsauto's

Automobielbedrijf M. Lettenmeijer B.V.

Tolweg 11 Baarn
Handel in en reparatie van personenauto's en bedrijfsauto's

Brahim Investment

Kemphaanstraat 8 Baarn
Handel in en reparatie van personenauto's en bedrijfsauto's
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl