ICT Duo

Algemene informatie

Tolweg 5
3741LM Baarn
Postadres:
Website: https://www.ictduo.nl
Telefoon: 085-1300077
E-mail: allebei@ictduo.nl
Openingstijden
ma: 09:00 - 17:00
di: 09:00 - 17:00
wo: 09:00 - 17:00
do: 09:00 - 17:00
vr: 09:00 - 17:00
za: gesloten
zo: gesloten

Lid van:

bizon_logo_slogan

118 x bekeken

Beschrijving

De naam zegt het al, wij zijn Hendrik en Guido en samen vormen wij HÈT ICT Duo. Misschien toch iets anders dan de naam doet vermoeden, zijn wij geen klassiek ICT bedrijf, maar gaan onze diensten veel verder.

Beide hebben wij onze sporen verdiend op het gebied van functioneel en applicatie beheer. Door deze brede ervaring ligt onze kracht vooral in het toepassen en begrijpelijk maken van software- en hardware oplossingen voor ondernemers en ZZP-ers.

Of het nu gaat om de verwerking van bedrijfsgegevens (administratie, management informatie), de beveiliging van de gegevens (beveiligingssoftware en back-up oplossingen), netwerken (Wifi en LAN) of de presentatie van jouw organisatie (websites en presentaties), op alle vlakken kunnen wij je ondersteunen bij het realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het implementeren van Office365 en eventuele software op maat en het vervangen van apparatuur zoals computers, laptops, wifi versterkers, routers en mobiele telefoons.

Bijvoorbeeld al eens nagedacht over een exchange omgeving en de mogelijkheden die dit jou kan bieden?

Bij ons staan SAAS oplossingen centraal, dit staat voor Software As A Service en biedt oplossingen op verschillende gebieden in abonnementsvorm. De meest bekende vorm is bijvoorbeeld Office365 en verschillende administratie software oplossingen zoals WeFact. Dus geen zorgen over de back-up en de bereikbaarheid van jouw gegevens. Doordat wij brede kennis hebben op het gebied van bestaande SAAS software, hebben wij vaak wel een passende oplossing voor jouw doelstelling. Korte of lange termijn.

Bij ICT Duo werken wij bijvoorbeeld met strippenkaarten. Onze klanten hebben een eigen dashboard waarop zij kunnen zien hoeveel strippen zij nog over hebben en welke diensten wij hebben geleverd.

Wij begrijpen als geen ander dat jij als ondernemer de focus wilt kunnen leggen op het hart van jouw organisatie. Maar soms is het als ondernemer ook fijn om een klankbord te hebben met wie je jouw ideeën kunt controleren op haalbaarheid en op de benodigde hard- en software oplossingen. Ook dan zijn wij jou graag van dienst.

Inmiddels hebben wij reeds verschillende ondernemers kunnen helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. Hierbij is het van belang dat jij kunt vertrouwen op ons als partner, maar wees gerust, wij nemen onze taak heel serieus. Wij hebben verschillende partijen die dit kunnen bevestigen.

Zoekwoorden

Gerelateerde bedrijven:

Netwerk Service

Hermesweg 4A Baarn
Reparatie van computers en randapparatuur

Lookman Automatisering

Schaepmanlaan 128 Baarn
Reparatie van computers en randapparatuur

FLEB

Ferdinand Bollaan 4 Baarn
Reparatie van computers en randapparatuur

ROBO, Uw Computer hulp en Design

Rozenstraat 14 Baarn
Reparatie van computers en randapparatuur
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl