Natural Mood Makers

Algemene informatie

Mozartlaan 26
3741HV Baarn
Postadres: Postbus 421
Website: www.naturalmoodmakers.nl
Telefoon: 085-8771571
Mobiel: 0683245571
E-mail: info@naturalmoodmakers.nl
KVK: 32170969
Openingstijden
ma: 09:00 - 17:00
di: 09:00 - 17:00
wo: 09:00 - 17:00
do: 09:00 - 17:00
vr: 09:00 - 17:00
za: gesloten
zo: gesloten

Lid van:

logo_BON

545 x bekeken

Beschrijving

Natural Mood Makers zet 100% natuurlijke geuren in (ook wel etherische oliën of essentiële oliën genoemd) om voor ons mensen te werken. Daarvoor hebben wij professionele verstuivingsapparatuur ontwikkeld zodat (grote) ruimtes van een subtiele 100% natuurlijke geur kunnen worden voorzien. Wij werken daarbij met oliën die gemaakt worden uit op biologische wijze gekweekte planten. Toepassingsgebieden zijn:

RETAIL

Wilt u als retailer ook (nog) meer klantbeleving in uw winkel? Ontdek dan hoe Natural Mood Makers ondernemers in de retailsector helpt de sfeer in hun winkel of showroom op een verantwoorde en zeer effectieve wijze te verhogen. Download hier onze blog: ‘5 succesfactoren voor effectieve geurmarketing’

 

ZORG

De zorg is een heel dankbare gebruiker van natuurlijke geuren. Natuurlijke geuren (of etherische geurolie of essentiële oliën) worden in de zorg meestal op drie terreinen ingezet:

Beïnvloeden van de sfeer in de zorgomgeving. Als het ergens prettig ruikt voel je je al snel beter.

Antibacteriële werking van etherische geurolie. Patiënten in de zorg zijn vaak meer vatbaar voor bacteriën en virussen. Natuurlijke geuren hebben een bewezen antibacteriële werking, waardoor ziekmakers minder kans krijgen. Maar natuurlijk ook bezoekers en personeelsleden van deze zorginstellingen hebben baat bij de inzet van natuurlijke geur.

Ongewenste geuren verwijderen. Etherische geuroliën zijn in staat om ongewenste geuren daadwerkelijk uit de lucht te verwijderen (i.p.v. te overheersen). Hierdoor ontstaat een prettige atmosfeer door een subtiele geur zonder dat ongewenste geurtjes nog ruikbaar zijn.

Download hier onze whitepaper over de inzet van natuurlijke geuren in de zorg.

 

BEDRIJVEN

Daarnaast zetten wij onze natuurlijke geuren (BIO) in om bij bedrijven de luchtkwaliteit op de werkvloer te verhogen. Hierdoor daalt het ziekteverzuim aantoonbaar en stijgt het concentratievermogen van de medewerkers. Ook voor sanitaire ruimtes op kantoren en bedrijven levert Natural Mood Makers natuurlijke oplossingen om ongewenste geurtjes uit de lucht te verwijderen. Download hier het rapport: ‘Effecten van het binnenmilieu op de productiviteit en het ziekteverzuim

 

Natural Mood Makers

Hermesweg 19

3741 GP  BAARN

 

Telefoon:

+31 85 877 1571

+31 6 8324 5571

 

info@naturalmoodmakers.nl

www.naturalmoodmakers.nl

Zoekwoorden

Gerelateerde bedrijven:

JFD

Nieuw Baarnstraat 15 Baarn

PickaBrain

Prof. Meijerslaan 6 Baarn

Harts PA

Zwanenweide 21 Baarn

Het Perfecte Moment

de Aak 57 Baarn

Ambijn Diensten

Bremstraat 28 Baarn
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl