Wintertuin Experience

Algemene informatie

Heemskerklaan 25
3742 AK Baarn
Postadres: Veldheimweg 33, 3741 SE Baarn
Website: wintertuinexperience.nl
Mobiel: 0621823160
E-mail: info@wintertuinexperience.nl
Openingstijden
ma: gesloten
di: gesloten
wo: 10:00 - 18:00
do: 10:00 - 18:00
vr: 10:00 - 18:00
za: 10:00 - 18:30
zo: 10:00 - 18:30

Lid van:

logo_BON

536 x bekeken

Beschrijving

In de Wintertuin gebeurt van alles. Deze botanische tuin uit 1915 is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Baarn en Utrecht. Nu, voor het eerst sinds jaren, is de Wintertuin weer open voor iedereen. Kom je voor de nalatenschap van de weldoener die de meest exotische planten van over de hele wereld heeft laten komen, of voor de spannende escape room waarin je professor Pulle helpt met het brouwen van het Elixir?

Laat je meevoeren naar 1929. Verborgen in de jungle van een enorme glazen kas, omgeven door bizarre instrumenten en exotische planten, werkt een bevlogen botanicus al jarenlang aan een grootse ambitie; het creëren van het levenselixir. De professor zou zelfs een geheim laboratorium hebben, waar alles op scherp staat in afwachting van het missende ingrediënt, afkomstig van de Selenicereus grandiflorus – de Koningin van de Nacht, die zéér zelden bloeit…
Speel deze bijzondere botanische Escape Room in de Wintertuin in Baarn en misschien ontvang jij wel het eeuwige leven…

Naast spellen voor het hele gezin in en om het park kan je bij Wintertuin Experience ook ‘gewoon’ terecht voor heerlijke koffie en thee, een goede lunch en een lekkere borrel. Dit alles met respect voor de omgeving en rijke historie van de locatie. De theetuin heeft zich sterk laten inspireren door de kunststroom Art Déco. Dat is ook te zien in de aankleding van het pand, van de allure van de levende palmboom en groene wand in het midden van het gebouw, tot de knusse zitjes waar je even helemaal tot rust kan komen: De Wintertuin Experience heeft het allemaal.

Gerelateerde bedrijven:

Buro Alles

Westerstraat 16 Baarn
Overige recreatie (rest, geen jachthavens)

More|to|

Sumatrastraat 22 Baarn
Overige recreatie (rest, geen jachthavens)
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl