BON bijeenkomst “In de shi(F)t zit de fun: het leven is verwarrend eenvoudig”

Het thema van de BON-bijeenkomst van 23 september 2021 was “verwarrend eenvoudig”. Gastspreker Jan van Setten nam ons mee in het klantgericht ondernemen: hoe zet je het zelfvertrouwen op vol vermogen en hoe bouw je waardevolle partnerschappen. De omgang met anderen kenmerkt zich volgens Jan door een beperkt aantal “natuurwetten” en het enige wat we hoeven te doen is deze simpelweg te volgen. Op een energieke en humoristische manier legde hij uit hoe verbindingen met anderen tot stand worden gebracht.

Inzicht werd verkregen in de missie van ondernemen: waar sta ik voor en waar ga ik voor. Zijn advies: wees ergens schaars en aantrekkelijk in. Durf eens te vragen aan een klant: “Wat zou je missen als  wij er niet zouden zijn?”.  Hoe krijg je klanten zo ver dat je aan hen je marketing kunt uitbesteden? Wat kan ik anders doen om te zorgen dat het  contact met klanten en medewerkers wel succesvol gaat worden. Een klein tipje van de sluier, alles start met interesse, aandacht en echt luisteren en het begrip dat de enige die je echt kunt veranderen jezelf is. Tot slot: dit werkt thuis ook!

Het Baarns Ondernemers Netwerk is geen belangenvereniging, charity-organisatie of regulier ondernemersnetwerk. De leden van het Baarns OndernemersNetwerk maken gebruik van elkaars ervaringen en expertises om zelf betere ondernemers te worden. Niet alleen worden successen en netwerken gedeeld, maar ook het delen van persoonlijke ervaringen en desgevraagd verbeterpunten.  Wil je meer informatie, of wil je kennismaken met het Baarns OndernemersNetwerk, neem contact op met Annemarie van de Beek (secretariaat), via:  info@baarnsondernemersnetwerk.nl.

Meer nieuws

STARTBIJEENKOMST ENERGY HUBS OP 5 JUNI 2023

Beste ondernemer,   Zoals u waarschijnlijk weet wordt energie steeds […]

OPHEFFING CBB

Woensdag 15 maart 2023 gaat de boeken in als een […]

Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) biedt een tijdelijke tegemoetkoming […]

Coronasteun terugbetalen

Heeft u financiële steun gekregen om door de coronacrisis te […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl