Wenst u in contact te komen met de gemeente Baarn voor vragen die betrekking hebben op het bedrijfsleven? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:
 
Gemeente Baarn – Economische Zaken
Accountmanager bedrijven: Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
 
Meer informatie voor ondernemers of over bedrijventerreinen vindt u op de volgende pagina's:
 
baarn3

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op de veelgestelde vragen. U kunt op de vraag klikken om het antwoord te tonen. 

In 2019 is er vanuit de KvK een import van alle bedrijfsgegevens in Baarn gedaan.  Mocht u zich na deze tijd hebben ingeschreven en wilt u vermeld worden op deze site, dan kunt u zich via het formulier op deze pagina inschrijven. 

Wilt u meer mogelijkheden uit uw profiel halen, zoals het toevoegen van foto's, prijslijsten of een contactformulier? Dan is een Plus- of Premium-pakket misschien iets voor u. Meer informatie over deze pakketten en inschrijven vindt u op deze pagina. 

U kunt uw informatie veranderen door een Plus- of Premium-pakket af te nemen en u in te schrijven via deze pagina. 

Wenst u uw gegevens te verwijderen, dan kunt u het formulier op deze pagina invullen. Wij zullen dan contact met u opnemen en indien gewenst uw gegevens binnen 3 maanden verwijderen van deze site. 

Om uw gegevens te wijzigen neemt u contact op met uw ONV. Zij verzorgen de informatie van hun leden op deze website.

U kunt zich via de site van de ondernemersvereniging in kwestie aanmelden. Wij bieden u via deze link een overzicht van alle ondernemersverenigingen in Baarn.

Als Premium-lid heeft u extra voordelen, zoals het uploaden van een fotogalerij / portfolio, bestanden (denk aan menu-kaart, folder, prijzenlijst, ect.), Social Media, Google Maps, contactformulier en meer. 

Als u Premium-lid wilt worden, kunt u zich opgeven via deze link.

Energiecoöperatie EnergiekBaarn heeft in 2017 het initiatief genomen om in Baarn tot een Baarns Klimaat Akkoord (BKA) te komen: een lokale vertaling van het internationale Klimaatakkoord van Parijs en het Nationale Energieakkoord vanuit de SER.

Op de site van BKA vindt u meer informatie en een overzicht aan bedrijven, organisaties en verenigingen die deelnemen aan het Baarns Klimaat Akkoord. Het is hier ook mogelijk om uw bedrijf aan te melden.

Meer informatie over het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Baarn vindt u hier