In Memoriam Tineke Verburg

Oud-lid Tineke Verburg is zaterdag 13 juni 2020 overleden. Tineke was een van de oprichters van het Baarns OndernemersNetwerk. Vanaf de start van de vereniging in 2007 was zij de spil van het eerste organisatiecomité, dat verantwoordelijk was voor de inhoud van de ledenbijeenkomsten. Door haar langjarige ervaring als TV-presentatrice van onder meer programma’s met een zakelijke insteek, zoals Tros Aktua Export, Tros Aktua in bedrijf en RTL in bedrijf, had Tineke een groot netwerk van boeiende sprekers waar ze een beroep op kon doen.

Vijf jaar lang heeft ze vele mooie programma’s voor onze bijeenkomsten bedacht en georganiseerd. Het was een feest om met haar samen te werken. Altijd vrolijk, positief met veel gevoel voor humor en haar harde lach was altijd boven alles uit te horen. We zullen Tineke altijd blijven herinneren als een gedreven en actief lid van onze vereniging, die met haar inbreng een enorme bijdrage heeft geleverd aan de bloei van het Baarns OndernemersNetwerk.

Meer nieuws

BON bijeenkomst “In de shi(F)t zit de fun: het leven is verwarrend eenvoudig”

Het thema van de BON-bijeenkomst van 23 september 2021 was […]

Prinsjesdagontbijt 2021

De 3de dinsdag van september Voor het vijfde opeenvolgende jaar […]

Bustour WSP regio Amersfoort

Het werkgeversservicepunt (WSP) gaat van 13 t/m 28 september 2021 […]

Save the date – Connect Live

Waar: Stadion Galgewaard, Utrecht Wanneer: Donderdag 25 november 2021 van […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl