In Memoriam Tineke Verburg

Oud-lid Tineke Verburg is zaterdag 13 juni 2020 overleden. Tineke was een van de oprichters van het Baarns OndernemersNetwerk. Vanaf de start van de vereniging in 2007 was zij de spil van het eerste organisatiecomité, dat verantwoordelijk was voor de inhoud van de ledenbijeenkomsten. Door haar langjarige ervaring als TV-presentatrice van onder meer programma’s met een zakelijke insteek, zoals Tros Aktua Export, Tros Aktua in bedrijf en RTL in bedrijf, had Tineke een groot netwerk van boeiende sprekers waar ze een beroep op kon doen.

Vijf jaar lang heeft ze vele mooie programma’s voor onze bijeenkomsten bedacht en georganiseerd. Het was een feest om met haar samen te werken. Altijd vrolijk, positief met veel gevoel voor humor en haar harde lach was altijd boven alles uit te horen. We zullen Tineke altijd blijven herinneren als een gedreven en actief lid van onze vereniging, die met haar inbreng een enorme bijdrage heeft geleverd aan de bloei van het Baarns OndernemersNetwerk.

Meer nieuws

Intentieverklaring Paleis Soestdijk met ondernemersnetwerken Soest en Baarn

Het landgoed Paleis Soestdijk staat aan de vooravond van een […]

Wilt u als ondernemer verplaatsen of uitbreiden?

De gemeente Baarn en de ondernemersnetwerken die zijn aangesloten bij […]

Kijk de livestream Baarnse Bedrijven terug

Beste ondernemer, U kunt hier de livestream voor Baarnse ondernemers […]

Beste ondernemers in Baarn, wij gaan live! 

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor onze eerste […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl