Mooie opbrengst Haringparty 2019

Het is goed toeven in restaurant De Soester Duinen tijdens de jaarlijkse Haringparty Soest-Baarn 2019. In de uitnodiging werd hét netwerkevenement van het jaar aangekondigd als de start van de zomer. Voordat de vakantie-uittocht begint nog even gezellig met elkaar netwerken onder het genot van een wijntje, een hapje en uiteraard meerdere verfijnde stukken zilt zeebanket.

Het Soester Knollenkoor, met daarin ook enkele rasechte Soester Knollen, zingt een aantal zeemansliederen zodat iedereen bij binnenkomst direct in de sfeer komt van de woelige baren, de schuimende branding en de stoere zeevissers.

Na het openingswoord is het podium voor veilingmeesters Antonio van den Hengel en Stephan Ott. De heren zijn passend gekleed. Stephan Ott loopt door de zaal om de aanwezigen te enthousiasmeren een bod te doen. Er zijn veel prijzen te verdelen en als je geluk hebt dan win je zomaar een kist sinaasappels van Cooiman, een diner bon van Restaurant de Generaal of theater kaarten van de Speeldoos.  Zo worden er veel prijzen verdeeld en gaat het bieden in een ongelooflijk rap tempo.

Doelstelling van de veilingmeesters om de opbrengst van vorig jaar te overtreffen wordt ruim gehaald. Peter Beijer heeft met zijn bod het vaatje haring gewonnen en komt het totaal bedrag voor het goede doel op € 20.275. Een prachtig resultaat waar we trots op mogen zijn.

De opbrengst wordt verdeeld onder diverse goede doelen in Soest, Soesterberg en Baarn. Het hoofddoel is Stichting Leergeld Soest Baarn. Deze stichting ondersteunt lokaal, kinderen en gezinnen die in armoede leven en draagt bij aan bijvoorbeeld een schoolreisje, lidmaatschap van een sportvereniging en de ouderbijdrage. Magdaleen Timmermans van de Stichting Leergeld: ,,Wij laten kinderen weer meedoen en de bijdrage van de haringparty is voor ons zeer waardevol.”

Een buffet met allerlei heerlijkheden sluit de geanimeerde avond af. Het was weer een leuk feestje voor ondernemend Soest en Baarn. Een rijke traditie die we graag voort willen zetten. De bereidheid om iets te doen voor het goede doel is groot in onze regio. Mooi dat we dat kunnen combineren met een avond waarin ontmoeten centraal staat.”

Meer nieuws

Kom naar de Nieuwjaarsborrel van het POB op 24 januari 17:00 uur, Thema: Energie

Met positieve energie het nieuwe jaar in! Voor alle ondernemers […]

Vragenlijst energiekosten ondernemers

De gemeente Baarn maakt zich zorgen over de stijgende energiekosten […]

BON viert 15-jarig jubileum

Het Baarns OndernemersNetwerk, BON, vierde op onlangs haar 15-jarig lustrum […]

Nieuwe Economische Uitvoeringsagenda Gemeente Baarn & POB, 2022 – 2025

De afgelopen vier jaar heeft de gemeente samen met het […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl