Prinsjesdagontbijt 20 september 2022 – Tegenwind vraagt stuurmanskunst

Een goede schipper gebruikt de wind in zijn voordeel…

Veranderende tijden en marktomstandigheden stellen nieuwe eisen aan schippers en bemanning van ondernemingen. Wat doe je als er een storm opkomt? Het is immers niet altijd windkracht 3 en je hebt de wind ook wel eens tegen. Hoe ga je daarmee om als ondernemer? Besluit jij je  koers te verleggen, tijdelijk voor anker te gaan of juist de wind vol in de zeilen laten komen? Als je verstandig bent bereid je je voor op scenario’s. Niet uit angst, je wilt gewoon goed voorbereid zijn, kunnen ondernemen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, de koers verleggen en blijven manoeuvreren.

Op het Prinsjesdag Ontbijt op dinsdag 20 september willen wij heel graag de ondernemers uit Baarn inspireren en motiveren om op koers te blijven, hoe de wind ook waait.

Verschillende ondernemers uit allerlei branches vertellen hun verhaal. Hoe gaan zij om met tegenwind, hoe houden zij wind in de zeilen, wat zijn trends, hoe spelen zij daarop in, hoe kijken zij naar de toekomst, welke keuzes worden er gemaakt?

Op een inspirerende wijze en in een interactieve vorm willen wij ondernemers motiveren. Natuurlijk met een gezonde dosis humor want ondernemen blijft leuk. Onder de bezielende leiding van Kevin van den Berg hopen wij dat je (ongeacht wat er ook in de
troonrede gezegd wordt) met een blij gezicht de deur uitloopt. Mét inspiratie om nieuwe plannen te maken. Na het ontbijt is er voldoende tijd ingeruimd om door je netwerk te laveren of deze uit te breiden.

Wij hijsen de zeilen, kom je mee aan boord? Ontdek jij je eigen stuurmanskunst? Wij meren af in Conferentiecentrum Drakenburg aan de Dr. Albert Schweitzerweg 1 in Baarn.

Programma:

Vanaf 7.45 uur Inloop
8.00 uur Welkom en ontvangst met Wethouder Veldhuizen en Mirjam Besteman van Drakenburg
8.30 uur Start ontbijt
8.45 – 9.30 uur Inspiratie sessie
9.30 – 10.00 uur Vrij netwerken
10.00 uur Einde ontbijt

Wij hopen je dan te zien!

Kernteam POB:
Arthur Stuivenberg, Ragnar Koot, Ruud Bouwman, Jan Nijhof, Jan de Weijer, Jack van de Gevel, Gijs Dorresteijn, Krista Peeters

Klik hier om aan te melden!

Download hier de folder

Meer nieuws

Voucherregeling bedrijfsopvolging MKB van start

De voucherregeling bedrijfsopvolging MKB (Midden- en Kleinbedrijf) is een regeling […]

STARTBIJEENKOMST ENERGY HUBS OP 5 JUNI 2023

Beste ondernemer,   Zoals u waarschijnlijk weet wordt energie steeds […]

OPHEFFING CBB

Woensdag 15 maart 2023 gaat de boeken in als een […]

Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) biedt een tijdelijke tegemoetkoming […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl