Provincie geeft subsidie aan bedrijven voor quick-scans zonnepanelen

De provincie Utrecht wil ondernemers in de provincie ondersteunen bij het verduurzamen van hun vastgoed, onder andere door het installeren van zonnepanelen te stimuleren. Dit doet de provincie o.a. door samen te werken met Stichting Energieke Regio, die onafhankelijk advies verstrekt.

Onafhankelijk advies zonnepanelen
Graag brengen wij de service MijnZonadvies van Energieke Regio onder uw aandacht: het laten onderzoeken of zonnepanelen aantrekkelijk zijn en de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Inschrijven subsidie op 24 november van start
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft € 5 miljard SDE-subsidie beschikbaar en de inschrijvingsronde voor het najaar van 2020 gaat van start op 24 november. Bij deze subsidie geldt ‘op = op’, dus is het zaak om er snel bij te zijn! Energieke Regio kan uw onderneming of organisatie begeleiden met een onafhankelijk advies over uw situatie en hulp bij de aanvraag van deze subsidie.

Gratis verkenning
De provincie Utrecht biedt, voor 150 bedrijven, gratis en vrijblijvend een eerste verkenning aan over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak. Na aanmelding krijgt u van Energieke Regio een uitgebreide factsheet met op maat gemaakte uitleg over de (on)mogelijkheden en financieringsopties. Ook kan de factsheet telefonisch of via videobellen rustig worden doorgesproken en kunnen uw vragen worden beantwoord.

Komt u in aanmerking?
Wilt u weten of uw onderneming of organisatie in aanmerking komt voor de SDE subsidie? Bekijk dan de website www.energiewerkplaatsutrecht.nl/bedrijfsdaken. Aanmeldingen t/m 10 november kunnen dit jaar nog mee voor de SDE ++ aanvraag. Als u wat langer wilt nadenken, is het later ook nog mogelijk om een advies aan te vragen en mogelijk volgend jaar voor een SDE subsidie in aanmerking te komen.

Ik wens u veel succes met de verduurzaming van uw bedrijf. Kijk ook eens op www.energiewerkplaatsutrecht.nl/bedrijfsdaken voor meer informatie of andere mogelijkheden voor ondersteuning bij het verduurzamen van uw bedrijf.

Meer nieuws

Voucherregeling bedrijfsopvolging MKB van start

De voucherregeling bedrijfsopvolging MKB (Midden- en Kleinbedrijf) is een regeling […]

STARTBIJEENKOMST ENERGY HUBS OP 5 JUNI 2023

Beste ondernemer,   Zoals u waarschijnlijk weet wordt energie steeds […]

OPHEFFING CBB

Woensdag 15 maart 2023 gaat de boeken in als een […]

Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) biedt een tijdelijke tegemoetkoming […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl