Verbinding in beweging bij 66ste BON-bijeenkomst

Ook wel eens gemerkt dat tijdens het wandelen de verhalen los komen? Op maandag 23 september jl. hebben de bij de BON aangesloten deelnemers al wandelend door het mooie Vuursche bos de verbinding met elkaar opgezocht. Dat leidde niet alleen tot mooie gesprekken en nieuwe inzichten, maar ook tot hilarische momenten. De avond werd door onze eigen BON-lid Nanja de Nier (o.a. House of Innerchi) begeleid.

Dit is typisch voor de bijeenkomsten van het Baarns OndernemersNetwerk, het is geen belangenvereniging, charity-organisatie of regulier ondernemersnetwerk. De leden van het Baarns OndernemersNetwerk maken gebruik van elkaars ervaringen en expertises om zelf betere ondernemers te worden. Niet alleen worden successen en netwerken gedeeld, maar ook het delen van persoonlijke ervaringen en desgevraagd verbeterpunten.

Een bedrijfspitch werd verzorgd door BON-lid Peter Joziasse. Hij vertelde hij over Personally Next: een initiatief om een ieder te laten nadenken over de gevolgen van internet voor je privacy. Nu vooral gericht op jongeren maar ondertussen wordt ook gewerkt aan een tool voor ZZP’ers en het MKB, waarmee partijen zonder bemoeienis van commerciële partijen met klanten op een eigen, besloten platform kunnen communiceren. Peter is daarnaast ook voorzitter van RTV Baarn, een organisatie die financieel erg onder druk staat en zoekt naar nieuwe bronnen.

De avond werd afgesloten met een BBQ bij het haardvuur op het terras van Buiten in de Kuil. Wil je meer informatie, bijdragen aan het behoud van RTV Baarn, of wil kennismaken met het Baarns Ondernemersnetwerk, neem contact op met Annemarie van de Beek (secretariaat van het netwerk), via: info@baarnsondernemersnetwerk.nl.

Meer nieuws

Wethouder Jansma brengt nieuwjaarsbezoek aan Baarnse ondernemers

In Baarn is het gebruikelijk om vanuit het Platform Ondernemend […]

NIEUWJAARSRECEPTIE POB 2022 GAAT NIET DOOR

Het Platform Ondernemend Baarn (POB) heeft besloten om in januari […]

Kabinet komt met uitbreiding steun na nieuwe coronamaatregelen

Er komt financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door […]

BKA, Energiek Baarn en POB Duurzaam onder één noemer. Bijeenkomst 11 oktober a.s.

In Baarn houden meerdere organisaties zich bezig met duurzaamheid. Iedere […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl