Wethouder Jansma brengt nieuwjaarsbezoek aan Baarnse ondernemers

In Baarn is het gebruikelijk om vanuit het Platform Ondernemend Baarn een nieuwjaarsreceptie te organiseren. Helaas was dit voor de tweede keer niet mogelijk vanwege corona. Om de Baarnse ondernemers toch een goed nieuw jaar te wensen, ontvangen ze binnenkort een kleine attentie vanuit het POB. Wethouder Erwin Jansma deelde de eerste exemplaren persoonlijk uit aan enkele ondernemers.

Communicatiebureau Axioma, Café De Verfrissing, Boekportret en Mi Casa Su Casa zijn allemaal geraakt door de coronamaatregelen en lockdowns. Vooral de horecaondernemers hebben het zwaar en kijken reikhalzend uit naar versoepelingen. Erwin Jansma sprak kort met de ondernemers en liet hen weten dat de gemeente hun inzet, creativiteit en flexibiliteit waardeert.

“Voor de verbinding en goede samenwerking is het belangrijk dat wij elkaar ook af en toe informeel kunnen spreken tijdens bijeenkomsten, maar dat is helaas al een tijd niet mogelijk. Met deze attentie, een notitieboekje dat alle leden van de POB opgestuurd krijgen, wil ik de Baarnse ondernemers laten weten dat we aan ze denken. Ik hoop dat ze het boekje kunnen gebruiken om goede ideeën in op te schrijven, want de Baarnse ondernemerszin is springlevend. Ik wens ons allen een gezond en voorspoedig 2022, waarin we hopelijk het einde van corona zullen zien en er weer ruimte komt voor nieuwe initiatieven.”

Voor ondernemers die graag snel rechtstreeks in contact willen komen met de gemeente is nu een speciaal e-mailadres geopend: ondernemers@baarn.nl

Meer nieuws

Kom naar de Nieuwjaarsborrel van het POB op 24 januari 17:00 uur, Thema: Energie

Met positieve energie het nieuwe jaar in! Voor alle ondernemers […]

Vragenlijst energiekosten ondernemers

De gemeente Baarn maakt zich zorgen over de stijgende energiekosten […]

BON viert 15-jarig jubileum

Het Baarns OndernemersNetwerk, BON, vierde op onlangs haar 15-jarig lustrum […]

Nieuwe Economische Uitvoeringsagenda Gemeente Baarn & POB, 2022 – 2025

De afgelopen vier jaar heeft de gemeente samen met het […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl