WSP Bustour naar Baarn

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers industrieterreinen in de regio om zo op ludieke wijze kennis te maken met bedrijven. Op dinsdag 29 september is het WSP in Baarn. Werkgevers kunnen de bus tussen 14.00 en 17.00 uur bezoeken op het parkeerterrein bij Nijhof aan Minervaweg 3. Wil je meer informatie over de dienstverlening van het WSP? Meld je dan vast aan voor een persoonlijk bedrijfsbezoek tijdens de tour of bezoek ons bij de bus.

Door naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening. Heb je een vraag over personeel of sociaal ondernemen? Je krijgt bij het WSP een vast contactpersoon die je kosteloos helpt. Het WSP heeft zicht op alle werkzoekenden in de arbeidsmarktregio. Je accountmanager gaat in gesprek met kandidaten en kiest de beste mensen die passen bij je bedrijf. Daarnaast adviseert het WSP over eventuele financiële regelingen en leerwerktrajecten.

Plan je bezoek
Wil je dat we ook bij jouw bedrijf binnenstappen? Laat dit nu alvast weten door een mail te sturen aan communicatiewsp@amersfoort.nl. Je bent dan verzekerd van een bezoek. Ook is het mogelijk om tijdens de tour zelf naar onze bus te komen. Daarnaast bezoeken accountmanagers bedrijven op het terrein om meer informatie te geven of direct een afspraak te maken.

Richtlijnen rondom corona
We volgen de richtlijnen van het RIVM om besmettingen te voorkomen. Zo spreken we iedereen buiten of bij regen overdekt. Daarbij houden we rekening met anderhalve meter afstand en er is desinfectiemateriaal beschikbaar.

Waar gaat de tour verder heen?
Kun je niet op 29 september of bezoek je ons liever op een andere locatie? We bezoeken alle gemeenten in onze arbeidsmarktregio. Bekijk het tourschema.

Datum: 29 september 2020
Tijd: 14h00 – 17h00
Locatie: Minervaweg 3 Baarn

Meer nieuws

Wethouder Jansma brengt nieuwjaarsbezoek aan Baarnse ondernemers

In Baarn is het gebruikelijk om vanuit het Platform Ondernemend […]

NIEUWJAARSRECEPTIE POB 2022 GAAT NIET DOOR

Het Platform Ondernemend Baarn (POB) heeft besloten om in januari […]

Kabinet komt met uitbreiding steun na nieuwe coronamaatregelen

Er komt financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door […]

BKA, Energiek Baarn en POB Duurzaam onder één noemer. Bijeenkomst 11 oktober a.s.

In Baarn houden meerdere organisaties zich bezig met duurzaamheid. Iedere […]

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl