BIZON Zomer Event

9 juli 2024, 17:00 - 21:00 uur
Eemnesserweg 8 in Baarn

Let op: de eerder gecommuniceerde datum van 28 juni is verzet naar 9 juli!

 

Nu het zonnige weer ons volop verwent, is het tijd om ons zomer-event aan te kondigen! Een gezellig samenzijn voor onze leden en gasten.

 

Wat staat er op het programma? Een te gekke workshop over personal branding, de perfecte follow-up op onze eerdere zichtbaarheidsworkshop. We duiken dieper in de wereld van beelden – Hoe vergroot je je zichtbaarheid en versterk je jouw personal branding met de juiste visuals? Niemand minder dan fotograaf Marjolijn Lamme geeft deze inspirerende workshop. Met een Goldmaster onderscheiding en 30 jaar ervaring op zak, weet zij als geen ander hoe je met beelden impact maakt. Maar hoe doe je dat?

 

Hoe kunnen we onze visuele identiteit versterken en laten spreken voor wie we zijn en wat we doen? Samen met Marjolijn verkennen we verschillende aspecten van beeldgebruik, welk verhaal wil je vertellen, juiste compositie, kleuren, vol met creativiteit tot het kiezen van de perfecte achtergronden. We ontdekken hoe we onze eigen unieke stijl kunnen creëren en hoe we deze consistent kunnen laten terugkomen in al onze visuele uitingen, van profielfoto’s tot social media posts.

 

Daarnaast gaan we ook dieper in op de betekenis van beelden. Wat zeggen beelden eigenlijk over ons en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze de juiste boodschap overbrengen? Het wordt een interactieve sessie vol eye-openers en praktische tips die je meteen kunt toepassen om je personal branding naar een hoger niveau te tillen.

 

En als kers op de taart, geeft Marjolijn ook nog een kleine masterclass over het maken van prachtige foto’s met je iPhone (of andere telefoon). Tips, trucs en praktische oefeningen in de sfeervolle tuin van Esther Bergman, ons gewaardeerde lid die haar tuin en atelier beschikbaar stelt voor deze bijzondere gelegenheid.

 

Laten we onze smaakpapillen niet vergeten! We genieten dankzij Esther’s kookkunsten samen van een heerlijke maaltijd.

 

Voor breedleden is het Bizon Zomer Event gratis. Basisleden en introducees betalen €49,90.

Mis dit niet, het wordt een zomeravond om nooit te vergeten!

Opgaveformulier

Wilt u zich opgeven voor deze activiteit? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Ondernemingsvereniging(en)
Bij welke vereniging(en) bent u lid?

Er zijn 5 aanmeldingen

  • Jeroen Schreuder | Schreuder Natuurgeneeswijzen
  • Marieke Kranenburg | MAaC
  • Krista Peeters | Krista Peeters Concepts & Design
  • Andre Schuurman | Simidre
  • Willemijn van Helbergen | CultureClick