BON-ledenbijeenkomst: Ondernemen met gevoel

24 september 2024, 17:00 - 21:30 uur

In onze BON-bijeenkomst op dinsdag 24 september neemt ons nieuwe lid Susanne Claessen ons mee in de belangrijkste principes van systemisch werk. Daarnaast gaan we ontspannen met een leuke buitenactiviteit en uiteraard weer genieten van een smakelijk diner in de natuur bij de fijne locatie van ‘Buiten in de Kuil’.

Als professional/ondernemer ben je zelf het belangrijkste instrument in jouw onderneming. In het kader van ons jaarthema ‘What’s your future’ is het ook belangrijk om niet altijd aan te staan en te kunnen blijven voelen om een burn-out te voorkomen. Je kan pas goed werk afleveren en genieten van je werk als je verbonden bent met je hart en hoofd, aldus Susanne. Na vele jaren ervaring als huisarts, huisartsdocent, epidemioloog, wetenschappelijk onderzoeker en redacteur, coacht en adviseert Susanne (zorg)professionals om weer in verbinding te komen met zichzelf. Zij combineert daarbij haar wetenschappelijke, analytische blik met haar intuïtieve en systemische blik.

In deze bijeenkomst vertelt Susanne ons graag meer over belemmerende patronen en dynamieken die ons als ondernemer in de weg kunnen zitten en hoe we deze kunnen doorzien. In subgroepen krijgen we aan de hand van verschillende werkvormen een aantal concrete handvaten aangereikt die we meteen kunnen toepassen in ons werk en in onze persoonlijke situatie.

Programma

  • 17.00 uur: Inloop en welkom met een drankje
  • 17.30 uur: Welkom door onze voorzitter, bedrijfspitch en zeepkist
  • 18:00 uur: ‘Ondernemen met gevoel’ door Susanne Claessen
  • 19.00 uur: Gezamenlijk dineren
  • 21:30 uur: Einde bijeenkomst

Locatie: Buiten in de Kuil, Zevenlindenweg 9 te Baarn

 

Opgaveformulier

Wilt u zich opgeven voor deze activiteit? Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Ondernemingsvereniging(en)
Bij welke vereniging(en) bent u lid?

Er zijn 1 aanmeldingen

  • Judy | Rebelski Peoplemanagement