Hilde Kokshoorn

Algemeen

Lombokstraat 1, 3742WC Baarn
06-24547432
hildekokshoorn@icloud.com
Illustraties voor jouw zakelijke of persoonlijke verhalen.
70682674
Lid van:

Jouw verhaal in beeld: daar teken ik voor!

Ik teken (bij) wat jij wilt vertellen. Jouw verhaal op een eigen, heldere en originele manier verbeeld in een infographic, beeldverslag, praatplaat, trouw-, rouw- of geboortekaartje. Een uitgebreid verhaal of korte boodschap, met mijn illustraties wordt het duidelijker, leuker, mooier.

Samen bepalen we wat voor illustraties je nodig hebt en welk doel ze dienen. Wil je illustraties puur om een document te verfraaien? Of wil je in beeld weergeven wat jouw boodschap is, eventueel aangevuld met tekst? In veel kleuren of juist zwart wit? In een specifieke stijl of sfeer? Er kan veel, dus laten we een keer afspreken.

Wat ik aan vergoeding vraag voor een opdracht hangt heel erg af van wat je wilt. Meestal spreek ik een projectprijs af, maar een uurprijs kan ook. Per opdracht maak ik in ieder geval een duidelijke offerte.

Onder de titel ‘Jouw rouw, niet praten maar maken’ bied ik workshops en een maakboekje om mensen te helpen bij hun verliesverdriet door iets te gaan maken met hun hart en handen. Heb je belangstelling voor zo’n workshop op locatie of wil je het boekje bestellen (voor jezelf of om weg te geven), kijk op mijn website bij ‘jouw rouw’.

 

Galerij