Hiernumaals afscheidszorg

Algemeen

Nassaulaan 20, 3761 BT Soest
0352057339
hier@numaals.nl
uitvaartondernemer
83989374

Beschrijving

Hiernumaals afscheidszorg is een uitvaartonderneming in Baarn, Soest en omstreken.

Een afscheid met een unieke, persoonlijke en liefdevolle invulling die volledig eer doet aan wie de persoon bij leven was. Een afscheid met een lach en een traan, die nabestaanden liefde en kracht geeft voor de toekomst. Waar men op terugkijkt en waarvan men kan zeggen dat het zo goed was. Wij geloven in een authentiek afscheid: ieder mens staat immers anders in het leven en verschilt daardoor in doen en laten. Onze karakters, emoties, ambities, levenservaringen, passies en wensen zijn uniek. Daarbij past voor iedereen een ander afscheid, kloppend bij het leven dat geleefd is.

Een frisse blik op afscheid:
Tijdens een afscheid op maat kan werkelijk alles, niets moet. Er mag en kan bij het laatste afscheid veel meer dan je denkt. Zo mag je altijd je eigen afscheidsbegeleider kiezen, ook als je elders verzekerd bent. En weet je dat een afscheid ook bij jou in de tuin mag plaatsvinden en dat je niet vervoerd hoeft te worden in een rouwauto? Wij durven buiten de gebaande paden te gaan en inspireren je graag bij alle mogelijkheden.

We staan met liefde naast je, werken met aandacht en passie en zijn oprecht geïnteresseerd. Samen zijn wij een sterk en creatief duo dat dag en nacht klaarstaat om een afscheid zo vorm te geven dat het recht doet aan het leven dat geleefd is.
We zijn er graag voor je,
Tamara & Anneke

Dit is mijn bedrijf

Openingstijden

24/7

Kaart

Gerelateerde bedrijven