Natural Mood Makers

Algemeen

Hermesweg 19, 3741 GP Baarn
085-8771571
Overige zakelijke dienstverlening (rest)
32170969
Lid van:

Beschrijving

Natural Mood Makers zet 100% natuurlijke geuren in (ook wel etherische oliën of essentiële oliën genoemd) om voor ons mensen te werken. Daarvoor hebben wij professionele verstuivingsapparatuur ontwikkeld zodat (grote) ruimtes van een subtiele 100% natuurlijke geur kunnen worden voorzien. Wij werken daarbij met oliën die gemaakt worden uit op biologische wijze gekweekte planten. Toepassingsgebieden zijn:

RETAIL

Wilt u als retailer ook (nog) meer klantbeleving in uw winkel? Ontdek dan hoe Natural Mood Makers ondernemers in de retailsector helpt de sfeer in hun winkel of showroom op een verantwoorde en zeer effectieve wijze te verhogen. Download hier onze blog: ‘5 succesfactoren voor effectieve geurmarketing’

 

ZORG

De zorg is een heel dankbare gebruiker van natuurlijke geuren. Natuurlijke geuren (of etherische geurolie of essentiële oliën) worden in de zorg meestal op drie terreinen ingezet:

– Beïnvloeden van de sfeer in de zorgomgeving. Als het ergens prettig ruikt voel je je al snel beter.

– Antibacteriële werking van etherische geurolie. Patiënten in de zorg zijn vaak meer vatbaar voor bacteriën en virussen. Natuurlijke geuren hebben een bewezen antibacteriële werking, waardoor ziekmakers minder kans krijgen. Maar natuurlijk ook bezoekers en personeelsleden van deze zorginstellingen hebben baat bij de inzet van natuurlijke geur.

– Ongewenste geuren verwijderen. Etherische geuroliën zijn in staat om ongewenste geuren daadwerkelijk uit de lucht te verwijderen (i.p.v. te overheersen). Hierdoor ontstaat een prettige atmosfeer door een subtiele geur zonder dat ongewenste geurtjes nog ruikbaar zijn.

Download hier onze whitepaper over de inzet van natuurlijke geuren in de zorg.

 

BEDRIJVEN

Daarnaast zetten wij onze natuurlijke geuren (BIO) in om bij bedrijven de luchtkwaliteit op de werkvloer te verhogen. Hierdoor daalt het ziekteverzuim aantoonbaar en stijgt het concentratievermogen van de medewerkers. Ook voor sanitaire ruimtes op kantoren en bedrijven levert Natural Mood Makers natuurlijke oplossingen om ongewenste geurtjes uit de lucht te verwijderen. Download hier het rapport: ‘Effecten van het binnenmilieu op de productiviteit en het ziekteverzuim

Dit is mijn bedrijf

Kaart

Gerelateerde bedrijven