Theater de Speeldoos

Algemeen

Rembrandtlaan 35, 3741TA Baarn
035-5420847
Theaters en schouwburgen
41190368
Lid van:

Beschrijving

Theater de Speeldoos is het theater en cultureel kloppend hart van Baarn. Ons theater staat bekend om zijn warme ‘rood pluchen’ theatersfeer en zijn gezellige theatercafé met heerlijke koffie. Naast ons gevarieerde theateraanbod vertonen we wekelijks populaire bioscoopfilms, maar ook filmhuisfilms en leuke jeugdfilms. Ook wordt ons theatercafé af en toe omgetoverd tot discotheek of creëren wij regelmatig op zondagmiddagen een lounge-achtige setting voor Marlayne’s Sunday Sessions. Ons theater biedt daarnaast een podium aan culturele verenigingen uit Baarn en omgeving.

Zakelijk bijeenkomen in het rode pluche
Ook de zakelijke markt bieden wij een inspirerende, theatrale omgeving, centraal gelegen in het land met gratis parkeergelegenheid. Onze Grote Zaal met 342 zitplaatsen is uitermate geschikt voor congressen, lezingen en andere zakelijke bijeenkomsten; evenals onze Kleine Zaal met 100 stoelen. Deze zalen vormen samen met ons sfeervolle theatercafé een ideale locatie voor de zakelijke markt. Ook voor een heidag of een bedrijfsuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van de combinatie zakelijke meeting met een bezoek aan een voorstelling? Na een inspannende dag is uw gezelschap wel toe aan een welverdiend avondje ontspannen! Graag adviseren wij u waar u smaakvol kunt dineren in Baarn.

Verrassend vergaderen
Theater de Speeldoos is ook een geschikte vergaderlocatie. U bent bij ons aan het juiste adres voor vergaderingen, trainingen of presentaties. Hiervoor kunt u terecht in een van onze vier vergaderzalen maar ook in onze Kleine Zaal. Om het u makkelijk te maken, kunt u kiezen uit een zestal vergaderarrangementen.

Heeft u (zakelijk) iets te vieren?
Wist u dat u ook bij ons terechtkunt voor een personeelsfeest, receptie of jubileum? Hiervoor is ons gezellige en sfeervolle theatercafé uitermate geschikt. Wilt u het helemaal bijzonder maken? Kies dan voor ons speciale concept Dineren op de Bühne. Het kan allemaal bij Theater de Speeldoos!

Nominatie Theater van het Jaar 2019
In 2019 is ons theater voor de tweede keer genomineerd als Theater van het Jaar in de categorie kleine theaters tot 450 stoelen. Iets waar we bijzonder trots op zijn.

Meer info
Zakelijke markt > zakelijk.speeldoosbaarn.nl
Voorstellingen > speeldoosbaarn.nl

Kaart

Galerij