Audivio

Algemene informatie

De Kronkels 31B
3752 LM Bunschoten
Postadres: Van Neslaan 11, 3742 MN Baarn
Website: www.audivio.nl
Telefoon: 033-2852940
E-mail: info@audivio.nl

Lid van:

logo_BON

491 x bekeken

Beschrijving

Audivio faciliteert audiovisuele techniek op publieke en zakelijke evenementen zoals festivals, beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en productpresentaties. Van ontwerp tot realisatie: wij doen geen concessies aan kwaliteit. Tevens verhuren wij een breed assortiment licht-, geluids- en beeldapparatuur. Kortom: Audivio is dé audiovisuele partner voor uw event!

Een geslaagd evenement met optimale beleving is ons uitgangspunt. Ons enthousiaste team professionals levert daarin maatwerk. Na een gesprek over uw verwachtingen komen we met een eerste ontwerp, ondersteund met een 3D-tekening. Na goedkeuring of verdere finetuning concretiseren we de plannen en starten we een gedetailleerde planning waarin aan alles is gedacht. Ons hoog gekwalificeerde personeel bewaakt het grote geheel, maar let tevens op de kleinste details. Wij verzorgen de gehele opbouw en lopen ter plekke alles nauwkeurig door met de diverse partijen. Zo weet u dat ten tijde van de realisatie alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over licht, beeld en geluid. Want alleen dan kunt u zelf optimaal genieten van uw event.

Gerelateerde bedrijven:

The Agency B.V.

Nassaulaan 46 Baarn
Dienstverlening voor uitvoerende kunst

Kbizz

van Wassenaerlaan 20 Baarn

IIB-Events

Goudenregenlaan 14 Baarn
Dienstverlening voor uitvoerende kunst

TVL Producties

Brinkstraat 7 Baarn
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl