ComfortAdvies | Alles voor seniorenwelzijn

Beschrijving

ComfortAdvies is Thuiswinkel [.org] gecertificeerd en helpt u comfortabel en veilig thuis te blijven wonen, naast reguliere (zorg-)hulpmiddelen hebben wij een sterke focus op producten welke zijn voorzien van een schroef of stekker.

Daarnaast adviseren, verkopen en installeren wij telefonie, computers & domotica (huisautomatisering). Ook bieden wij ondersteuning aan onze klanten in de vorm van montage en installatie aan huis binnen een straal van 25 kilometer vanaf Amersfoort.

Heeft u vragen? Bel dan 085 – 877 00 99, wij helpen u graag telefonisch verder. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00 uur.

Liever advies via WhatsApp? Gebruik bovenstaande telefoonnummer en wij helpen u snel verder. Natuurlijk kunt u ook gewoon een e-mail sturen naar contact [@] comfortadvies [.] nl

Galerij

Kaart

Contactformulier

Met dit contactformulier kunt u direct contact opnemen met dit bedrijf.

  Zoekwoorden

  logo Baarn
  vorstelijk baarn
  logo funda in business
  BKA-logo

  De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

  Gemeente Baarn –
  Economische Zaken
  Accountmanager bedrijven:
  Jack van de Gevel
  T. 06-34875632
  E.  j.vandegevel@baarn.nl
  Klik hier voor meer contactgegevens

   

  Copyright POB Baarn ©  

  Website door: Webheld.nl