ComfortAdvies | Alles voor seniorenwelzijn

Beschrijving

ComfortAdvies helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Hierbij focussen wij ons hoofdzakelijk op producten voorzien van een stekker of een schroef. Wij geven advies, leveren producten en verzorgen ook de montage en installatie als dat gewenst is.

De geboden oplossingen zijn onderverdeeld in enkele overzichtelijke categorieën op de website www.comfortadvies.nl. De categorieën zijn: communicatie (telefonie, computers), mobiliteit (driewielfietsen, scootmobielen, rollators), toilet & bad (antislip, muurbeugels), veiligheid (camerabewaking, persoonsalarmering), wonen & slapen (sta-op-stoelen, hoog-laag bedden), woningaanpassingen (trapleuningen, drempelhulpen, inloopdouches), en diverse (zorg)hulpmiddelen.

U kunt producten veilig kopen via onze website dankzij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.

Naast advies en levering kunnen wij u verder ondersteunen met onze eigen montage- en installatieservice. Zo kunt u direct gebruik maken van de door u aangeschafte oplossing, of dit nu een duidelijke nieuwe telefoon, een veilige videodeurbel of tweede trapleuning is, ComfortAdvies uit Baarn verzorgt ook de complete montage- en installatie graag voor u. Belt u met 085-8770099 en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Galerij

Kaart

Contactformulier

Met dit contactformulier kunt u direct contact opnemen met dit bedrijf.

Zoekwoorden

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl