EasyCare Healthcare B.V.

Algemene informatie

Melkpad 5
3741TK Baarn
Website: www.easycare.software
Telefoon: 085-0215858
E-mail: info@easycare.software
KVK: 70455465

Lid van:

logo_BON

391 x bekeken

Beschrijving

EasyCare houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van software voor de medische sector. Het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Het EasyCare EPD is een moderne ziekenhuisbrede oplossing voor het makkelijk en gestructureerd vastleggen van medische informatie.

Consultancy
EasyCare Professionals ondersteunt ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra door het aanbieden van consultancydiensten op het gebied EPD/ZIS implementaties waar expertise en (hands-on) steun van ervaren consultants nodig is. Implementeren is mensenwerk, het managen van veranderingen. EasyCare heeft een uitgebreide kennis van zorgprocessen en past deze ervaring toe bij implementaties in de zorg. De organisatie en de medewerkers meekrijgen is de belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde implementatie. Onze aanpak kenmerkt zich door samenwerking. Wij brengen structuur, concepten, frisse ideeën, relevante ervaring en bovenal een enthousiasmerende aanpak met oprechte betrokkenheid.

Gerelateerde bedrijven:

Genterprise

Prinses Marielaan 15 Baarn
Organisatie-adviesbureaus

BFRecruitment Baarn

Plataanlaan 20 Baarn

RENEW advies

Bernard Zweerslaan 15 Baarn
Organisatie-adviesbureaus

Erik Brink

Melkpad 5 Baarn
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl