Hilde Kokshoorn illustraties

Beschrijving

Ik teken (bij) wat jij wilt vertellen. Jouw verhaal op een eigen, heldere en originele manier verbeeld in een infographic, beeldverslag, praatplaat, trouw-, rouw- of geboortekaartje. Een uitgebreid verhaal of korte boodschap, met mijn illustraties wordt het duidelijker, leuker, mooier.

Samen bepalen we wat voor illustraties je nodig hebt en welk doel ze dienen. Wil je illustraties puur om een document te verfraaien? Of wil je in beeld weergeven wat jouw boodschap is, eventueel aangevuld met tekst? In veel kleuren of juist zwart wit? In een specifieke stijl of sfeer? Er kan veel, dus laten we een keer afspreken.

Wat ik aan vergoeding vraag voor een opdracht hangt heel erg af van wat je wilt. Meestal spreek ik een projectprijs af, maar een uurprijs kan ook. Per opdracht maak ik in ieder geval een duidelijke offerte.

Galerij

Kaart

Contactformulier

Met dit contactformulier kunt u direct contact opnemen met dit bedrijf.

  logo Baarn
  vorstelijk baarn
  logo funda in business
  BKA-logo

  De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

  Gemeente Baarn –
  Economische Zaken
  Accountmanager bedrijven:
  Jack van de Gevel
  T. 06-34875632
  E.  j.vandegevel@baarn.nl
  Klik hier voor meer contactgegevens

   

  Copyright POB Baarn ©  

  Website door: Webheld.nl