Living Story

Algemene informatie

Veldheimweg 33
3741SE Baarn
Postadres: Veldheimweg 33
Website: www.livingstory.nl
Telefoon: 035-5337176
Mobiel: 06-21823160
E-mail: experience@livingstory.nl
KVK: 30197479
Openingstijden
ma: 09:00 - 17:00
di: 09:00 - 17:00
wo: 09:00 - 17:00
do: 09:00 - 17:00
vr: 09:00 - 17:00
za: 09:00 - 17:00
zo: 09:00 - 17:00

Lid van:

logo_BON

578 x bekeken

Beschrijving

We ontwerpen al 15 jaar experiences; spellen en evenementen waarbij de beleving centraal staat.

Verbinding

De duizenden groepen die we hebben zien spelen, hebben ons geleerd dat spel en beleving krachtige tools zijn voor leren en verbinding. Mensen komen in een spel dichter bij zichzelf én elkaar. Door samen een geweldige ervaring te beleven, ontdek je nieuwe dingen bij jezelf en bij de ander. Hierdoor ontstaat verrassing, verbinding en respect voor elkaars inzichten en vaardigheden. Spel is zodoende een krachtige omgeving om te ontdekken, te leren en elkaar op een andere manier te leren kennen. En daarbij is het ook nog eens heel erg leuk!

Avontuur

Living Story is verrassend, eerlijk, avontuurlijk, vol passie en met een luisterend oor. We staan op een speelse manier in het leven en willen beleven, ontdekken en samen op avontuur. Onze visie op leven en werken zetten we in om mensen hun eigen kracht te laten ontdekken in een team, samen­werking en communicatie te verbeteren in bedrijven en organisaties, en spellen en beleving te maken voor leren in het onderwijs en op cultureel erfgoed locaties. Met onze spellen willen we bijdragen aan verbinding, respect voor elkaar en ‘sense of belonging’.

Leren

In de experiences van Living Story leer je door zelf te doen en zelf te ontdekken. Terugkerende succesfactor in al onze experiences is het non-lineaire aspect van de games. Deelnemers maken zelf actief onderdeel uit van de beleving waarin ze zijn terecht gekomen. Het zijn de beslissingen van de speler (eigen keuzes, samenwerken met andere spelers, oplossend vermogen, kennis, creativiteit, ontdekken van eigen en elkaars competenties, strategie) die het succes van de speler bepalen. En daarmee het leren van het team en de speler bevorderen.

Wil je dat we jouw beleving ontwerpen? Of dat we je helpen met jullie serious game, escape room of event?
Aarzel niet, en neem direct contact met ons op!

Zoekwoorden

Gerelateerde bedrijven:

GreenFree

Oude Utrechtseweg 6 Baarn

Amsterdam Proposal

Nassaulaan 18 Baarn

AmazInge – Weddings & Events

Bernard Zweerslaan 21 Baarn

Je hond begrijpen

Bernard Zweerslaan 37 Baarn

Rockyhoeve / De Zuiderdeel

Zuidereind 21 Baarn
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl