Danielle’s Voedzame Adviezen

Algemene informatie

Dahliastraat 24
3742RL Baarn
Website: www.voedzameadviezen.nl
Telefoon: 06-25342728
Mobiel: 06-25342728
E-mail: danielle@voedzameadviezen.nl
KVK: 32092022

Lid van:

bizon_logo_sloganlogo_BON

680 x bekeken

Beschrijving

Begeleiding en ondersteuning voor ondernemende vrouwen bij het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl.

Door werkdruk, stress en alle ballen privé en zakelijk in de lucht te houden, wordt er niet genoeg tijd en aandacht besteed aan maaltijden die het lichaam optimaal ondersteunen. Gaandeweg kunnen er klachten ontstaan, waar we weinig aandacht aan geven en waarmee we nog steeds naar ons werk gaan. Klachten stapelen zich op, totdat je het als zeer storend gaat ervaren.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om de juiste voeding tot je te nemen. Door mijn gezondheidsklachten en de ondersteuning van iemand die orthomoleculair geschoold is, heb ik ervaren wat de kracht van de juiste voeding is. Sinds 2018 ben ik zelf orthomoleculair voedingscoach en help ik anderen om ‘vitaal jong te blijven’.

Samen brengen we je huidige voedingspatroon in kaart en krijg je zonder druk, maar stap voor stap advies, passend bij jou.

Zoekwoorden

Gerelateerde bedrijven:

logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl