Business Centrum Gooi

Algemene informatie

Baarnsche Dijk 4
3741LR Baarn
Postadres: Hoflaan 11 A, 1217CZ Hilversum
Website: www.businesscentrumgooi.nl/
Telefoon: 035 622 82 84
Mobiel: 0653662227
E-mail: beheer@businesscentrumgooi.nl

Lid van:

494 x bekeken

Beschrijving

WELKOM BIJ “BUSINESS CENTRUM GOOI”

De maatschappij verandert razendsnel. De werkplek verandert mee. Business Centrum Gooi in Baarn biedt die werkplek, waarbij flexibiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid de keywords zijn.

Om met dat laatste te beginnen: Business Centrum Gooi ligt in het hart van Nederland. Je vindt dit moderne kantoorgebouw pal onderaan afslag 11 van de A1, naar Baarn, een van de belangrijkste snelwegen van ons land. Deze autoroute verbindt Amsterdam en Utrecht met het oosten van het land.

Business Centrum Gooi zal de komende periode volgens dezelfde duurzame maatstaven worden gerestyled en gerenoveerd. Daarbij blijft de aandacht gericht op de huidige behoeften van ondernemers en professionals.

Bij Business Centrum Gooi kun je flexibel huren, vanaf 1 maand en vanaf 20 m2. Het gebouw beschikt over diverse representatieve vergaderruimtes voor 2 tot 100 personen. Je nieuwe werkplek wordt turnkey “volledig gemeubileerd” opgeleverd. Dit is een all-in solution inclusief voorzieningen als glasvezel internet, koffie, thee, parkeerruimte en professionele ontvangst van je gasten.

Business Centrum Gooi is een broertje van Business Centrum Huizen (www.businesscentrumhuizen.nl). Dit gebouw sleepte vrij recent een nominatie in de wacht voor de Innovatieprijs van de gemeente Huizen. De onderscheiding heeft de initiatiefnemers een boost gegeven om de weg naar innovatie en duurzaamheid te continueren, hetgeen geleid heeft tot de certificering EPA-U energielabel A voor beide locaties.

Je vindt ons aan de Baarnsche Dijk 4 in Baarn, aan de rand van ’t Gooi.

Zoekwoorden

Gerelateerde bedrijven:

OpMaat Vergaderen B.V.

Baarnsche Dijk 4D Baarn
Vergaderen en trainen in een huiselijke sfeer

Vastgoed Maatschap Klomp

Faas Eliaslaan 7 Baarn

D2 beheer

Koudelaan 6 Lage Vuursche

inmoQuest Haptonomie

Kerkstraat 31 Baarn

BedrijvenPark Koot

Oud-Eemnesserweg 5A Baarn
verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte

Business Centrum Gooi

Baarnsche Dijk 4 Baarn
Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte)
logo Baarn
vorstelijk baarn
logo funda in business
BKA-logo

De ondernemers van Baarn hebben hun krachten gebundeld en werken intensief samen met de gemeente in het Platform Ondernemend Baarn (POB). Alle ondernemers van Baarn die ingeschreven staan bij de kvk zijn aan deze website toegevoegd.

Gemeente Baarn –
Economische Zaken
Accountmanager bedrijven:
Jack van de Gevel
T. 06-34875632
E.  j.vandegevel@baarn.nl
Klik hier voor meer contactgegevens

 

Copyright POB Baarn ©  

Website door: Webheld.nl