Bedrijfsbezoek BIZON in het groen

Plaatsingsdatum bericht: 18 april 2019

ZP’ers netwerkvereniging BIZON ging deze week op bedrijfsbezoek in de bossen van landgoed Pijnenburg en had daar ideaal weer voor meegenomen. De 15 leden waren op een paar uitzonderingen na nog nooit op het sfeervolle terrein van FeelGood TentEvent geweest. En dat terwijl het nummer 1 staat op de lijst van populaire trouwlocaties.

Al ruim twintig jaar timmeren Inez en Ruud Kroon aan de weg met hun onderneming, de laatste jaren vast op de open plek op landgoed Pijnenburg. Inez nam de gasten mee in de ontwikkeling, van tochtjes met een kar en trekpaarden in 1997, tot de goedlopende locatie voor bruiloften en bedrijfsfeesten die het nu is. De locatie wordt zelfs ook voor uitvaartbijeenkomsten gevonden. “En waarom ook niet? De dood hoort net zo bij het leven als trouwen en andere feestjes,” aldus Inez. De aanwezige mede-ondernemers kregen een goed beeld van de visie en de missie van Inez en Ruud en de hoge mate van details en de zorg om de natuur, waar de tenten middenin staan.

Het Baarnse Inspirerende Zelfstandige OndernemersNetwerk (BIZON) houdt vier bedrijfsbezoeken per jaar. De volgende is op 10 september en gaat naar Purple Media. De eigenaar van dat bedrijf zal een kleine workshop geven over SEO en lokale vindbaarheid. Bedrijfsbezoeken zijn alleen voor BIZON-leden, ZP’ers uit Baarn en omgeving kunnen lid worden. www.bizonbaarn.nl

Andere berichten