Bustour WSP regio Amersfoort

Plaatsingsdatum bericht: 9 augustus 2021

Het werkgeversservicepunt (WSP) gaat van 13 t/m 28 september 2021 de regio in om werkgevers te vertellen over haar dienstverlening. De bustour start dit jaar op maandag 13 september 2021 in Baarn en Soest. WSP is met de bus van 9.00 tot 12.00 bij Nijhof aan de Minervaweg 3 in Baarn.

 

In de ochtend kunnen werkgevers van 9.00 tot 11.30 uur een speciaal programma volgen. Om 9.00 uur opent wethouder Erwin Jansma de bustour, waarna ambassadeurs Nijhof en Silverein kort vertellen over de samenwerking met het WSP. Om 9.30 kunnen werkgevers kosteloos de workshop ‘Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie volgen. De workshop is alleen in Baarn te volgen.

 

Workshop: Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie!

Hoe kun je als werkgever het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt? Hoe weet je je huidige medewerkers aan je te verbinden en nieuwe medewerkers te werven? Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie laat je in een interactieve presentatie zien hoe je zichtbaar wordt en blijft. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk deelt hij zijn kennis over de huidige arbeidsmarkt en hoe je voor jouw doelgroep interessant bent en blijft. Hij beantwoordt graag al jouw wervingsvragen en je gaat naar huis met 5 concrete tips waar je morgen mee aan de slag kan!

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door het formulier in te vullen op https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour-wsp-in-baarn/ of door een mail te sturen aan communicatiewsp@amersfoort.nl

 

Ontdek bij onze bus in Baarn en Soest de gehele dag:

  • Je kunt met een VR bril virtueel kennis maken met ruim 45 kans beroepen en ontdekken hoe de VR bril je kan helpen met het werven van personeel.
  • WSP doet kosteloos de werving en selectie van personeel voor je bedrijf
  • Leerwerkloket helpt met het opzetten van leerwerktrajecten voor (toekomstig) personeel
  • Diverse financiële regelingen kunnen je als werkgever op weg helpen bij het aannemen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt
  • UWV brengt met de Inclusief Analyse werkzaamheden binnen je bedrijf in kaart die overgenomen kunnen worden door een medewerker uit de Doelgroep Banenafspraak

 

Aanmelden

Wil je de workshop bijwonen? Voor het verzekeren van een plek is het verstandig je aan te melden. Wil je dat we jouw bedrijf bezoeken op het moment dat we bij je in de buurt zijn? Laat het weten door een mail te sturen naar communicatiewsp@amersfoort.nl of het contactformulier in te vullen op: https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour/. Hier vind je ook de andere locaties waar we met de bustour heen gaan, voor het geval je ons op een andere dag dan 13 september wilt bezoeken.

Weet je nu nog niet of je erbij kunt zijn? Je kunt ons altijd een spontaan bezoek brengen bij de bus. We zien je graag tijdens onze bustour!

 

 

Andere berichten