Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

Plaatsingsdatum bericht: 20 juni 2019
Cursussen en Trainingen

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

LinkedIn training (1 dag) 4 juni in Woerden
Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat. Meld je aan voor deze training.

Cursus Huren in de horeca (halve dag) 19 juni in Woerden
Als huurder van een horecapand wil je weten waar je aan toe bent. Wat zijn je verplichtingen? Welke verplichtingen heeft de verhuurder en wie betaalt er voor noodzakelijk onderhoud? Hoe werkt het precies met opzeggen? Je weet het na deze cursus. Tip: combineer deze cursus met de workshop slim ondernemen ook op 19 juni in Woerden

Cursus Slim contracteren in de horeca (halve dag) 19 juni in Woerden
Je wil als ondernemer de juiste bedrijfsvorm en waterdichte contracten. Met de Cursus ‘Slim contracteren in de horeca‘ weet je hoe je valkuilen in horecacontracten kunt ontwijken. Je gaat met praktisch toepasbare tips naar huis, waarmee je meteen mee aan de slag kunt. Volg deze cursus samen met de cursus Huren in de horeca op dezelfde dag!

Gratis training overvalpreventie in de horeca 26 juni en 2 juli in Woerden
Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt. Klik hier om je in te schrijven er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Graag tot ziens op een van onze trainingen.

Andere berichten