Het BON gaat, ook digitaal, door…

Plaatsingsdatum bericht: 15 mei 2020

Op vrijdag 8 mei jl. vond de eerste digitale BON-borrel plaats. Mede mogelijk gemaakt door bijdragen van onze leden. De Wintertuin Experience uit Baarn bezorgde bij alle deelnemers een fantastische borrelbox met drankjes en hapjes. Audivio uit Baarn hielp mee met het ondersteunen van alle livestream verbindingen en breakout rooms. Pieter Miedema vertelde iets over de maatregelen van de Rijksoverheid en gaf praktische tips hoe deze (fiscale) maatregelen kunnen worden aangesproken. Een kopie van die presentatie is op te vragen bij het secretariaat van het BON.

Karin Sikkema vertelde over het spel ‘Diamond Heist’ dat Living Stories uit Baarn heeft ontwikkeld rondom online team-building om de samenwerking tijdens de Covid19 crisis te verbeteren. Een spel dat in een uur online kan worden gespeeld.

Edan van der Meer van Audivio vertelde over de toekomstverwachtingen voor de evenementen markt. En, de dedicated livestreams die hij nu nog voor onder meer uitvaarten verzorgt, maar die in de toekomst ook voor andere bijeenkomsten, presentaties en evenementen kunnen worden ingezet. Door een nieuw op te zetten webshop worden deze faciliteiten ook toegankelijk voor kleine partijen of particulieren. Ook andere leden vertelden iets over nieuwe projecten en ideeën waarmee ze hun bedrijfsactiviteiten hebben aangepast, maar ook de projecten waarin belangeloos andere partijen worden bijgestaan in deze crisis. Super motiverend en tof om iets te horen over de creativiteit, inventiviteit en flexibiliteit van ondernemers in Baarn.

We sloten af met de conclusie dat we in de afgelopen weken de contouren van een nieuwe wereld zien ontstaan; een wereld waarin de auto is geschorst en we met elkaar een hybride samenleving vormgeven. Goed nieuws voor ons: want geen reistijd en meer efficiency, maar ook voor onze kinderen en de natuur.

Het Baarns Ondernemers Netwerk is geen belangenvereniging, charity-organisatie of regulier ondernemersnetwerk. De leden van het Baarns Ondernemers Netwerk maken gebruik van elkaars ervaringen en expertises om zelf betere ondernemers te worden. Niet alleen worden successen en netwerken gedeeld, maar ook persoonlijke ervaringen en desgevraagd verbeterpunten. Wil je meer informatie, of wil kennismaken met het Baarns Ondernemersnetwerk, neem contact op met Annemarie van de Beek (secretariaat), via: info@baarnsondernemersnetwerk.nl.

Andere berichten