Terugblik op een inspirerende avond met Marianne Zwagerman

Plaatsingsdatum bericht: 15 november 2023

Eind september kwamen leden van het Baarns Ondernemers Netwerk samen voor een avond vol inspiratie en humor, verzorgd door gastspreker Marianne Zwagerman. Haar scherpe inzichten en opmerkingen prikkelden de geest.

In lijn met ons thema voor 2023 stelde Marianne de volgende vragen:

  • Wat is jouw verhaal?
  • Waar streef je naar?
  • Hoe onderneem je?

De grootschalige veranderingen in Nederland openen talloze zakelijke mogelijkheden. De vraag is: nemen wij het voortouw of laten we dat aan de politiek over? Laat je je beperken door betutteling of pak je zelf de leiding?

Marianne’s kernboodschap: Beschouw je woonplaats als je tweede onderneming. Toon dezelfde passie voor je lokale omgeving en regelgeving. Veel regels zijn overbodig. Ga daarom in gesprek met beleidsmakers en neem zo het heft in eigen handen.

De avond wakkerde nieuwe ideeën aan en sloot af met een voortreffelijk diner bij Tutto Pepe. Marianne gaf ons nog een taak mee: hoe ga jij je lokale omgeving en politiek beïnvloeden?

Nieuwsgierig naar het Baarns Ondernemers Netwerk? Ondernemers uit Baarn en directeuren die in Baarn wonen, zijn van harte welkom om kennis te maken (na aanmelding vooraf).

Andere berichten