Midzomer Bedrijvenborrel op 13 juni bij Tutto Pepe

Plaatsingsdatum bericht: 14 mei 2024

Hallo ondernemers van Baarn!

De zomer komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is voor onze legendarische Midzomerborrel, georganiseerd door Platform Ondernemend Baarn.

Wanneer? 13 juni

Hoe laat? Van 17:00 tot 19:00 uur

Waar? Bij het sfeervolle Restaurant Tutto Pepe, gelegen aan Amsterdamsestraatweg 42, 3741 GS Baarn

Nodig je ondernemende geestgenoten op en sluit je aan bij ons voor een middag vol gezelligheid, warmte en zon (althans, daar gaan wij even vanuit ;-). Deze middag draait om het vieren van ons ondernemerschap en het genieten van elkaars gezelschap. We zullen de zomer inluiden met heerlijke drankjes, smakelijke hapjes en natuurlijk boeiende gesprekken.

Het wordt weer een gelegenheid om te netwerken, te ontspannen en vooral te genieten van het goede leven. Dus trek je zomerse outfit aan, laat je enthousiasme bruisen en geef je op voor een onvergetelijke middag!

RSVP graag vóór maandag 10 juni, zodat we weten op hoeveel ondernemende zielen we kunnen rekenen.

Deze borrel wordt mogelijk gemaakt door de investering vanuit de POB, dus wanneer je je aanmeldt, rekenen we ook op jouw aanwezigheid. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, laat het ons dan alsjeblieft vóór maandag 10 juni weten. Zo voorkomen we onnodige kosten en kunnen we samen zorgdragen voor een geslaagd evenement.

Laten we samen proosten op een zonnige toekomst en bloeiende zaken!

Warme ondernemersgroet,

Gijs Dorrestijn, Jan Nijhof, Arthur Stuivenberg, Ragnar Koot, Ruud Bouwman, Jan de Weijer, Jack van de Gevel, Krista Peeters

Klik hier om je aan te melden

Andere berichten