Start-up grijp je kans!

Plaatsingsdatum bericht: 18 februari 2020

‘Startup Mentor’ van Rotary helpt startende ondernemers aan netwerk, kennis om hun sociale of tech onderneming tot bloei te kunnen brengen tot het moment van financiering.

Kennis en kunde van veel sectoren is binnen de Rotaryclubs groot. Eén van de criteria voor samenstelling van een Rotary Club bijvoorbeeld is dat ieder een ander beroep uitoefent. Er is een uitgebreid internationaal netwerk van clubs dat het leggen van contacten makkelijk maakt. Deze bron inzetten voor mensen die hulp nodig hebben om een eigen bedrijf met een sociaal doel willen starten past bij de missie.
Rotaryclubs in Soest en Baarn begeleiden met een aantal zeer ervaren leden start ups, zodat jonge en minder ervaren ondernemers sneller een succes van hun startup kunnen maken.
Het initiatief van Rotary richt zich op de prille fase van een startup en “Social Enterprise” en “Tech”. De mentoren handelen namelijk vanuit een combinatie van dienen van de maatschappij en ondernemerschap. De mentoren hoeven er daarom geen vergoeding voor. Er is nog ruimte voor begeleiding van enkele start ups.

Ben je of ken je een start-up die een mentor kan gebruiken?

Neem dan direct contact op en ontdek de mogelijkheden:
Stan Uyland, stan.uyland@betonballon.nl,Tel: 06 33888600
Willem Jongbloed, familiejongbloed@outlook.com, Tel: 06 22376851

Andere berichten