Story Brand door Daan Schmidt bij BON-bijeenkomst 22 november 2023

Plaatsingsdatum bericht: 8 januari 2024

Eind november hebben we het 16-jarig bestaan van het Baarns OndernemersNetwerk gevierd bij Groot Kievitsdal, waar we genoten hebben van een winters diner. Na elke gang wisselden we van tafel, zodat we met zoveel mogelijk leden kennis konden maken.

Bij elke bijeenkomst wordt een gastspreker uitgenodigd. Onze laatste gastspreker van dit jaar was Daan Schmidt. Hij ondersteunt ondernemers en bedrijven met het framework van ‘Story Brand’.
Hoe gebruik je verhalen om je boodschap helder over te brengen en klanten te betrekken, zonder te vervallen in vakjargon? Het Story Brand framework helpt je om helderheid te creëren over je boodschap, je doelgroep te begrijpen en effectieve marketingmaterialen te creëren die je klanten aanspreken. Met de gedeelde tips, inzichten en het boek dat we deze avond ook ontvingen, kunnen we zelf de eerste stappen zetten naar een nog betere connectie met onze klanten.

Ben je benieuwd naar de volgende bijeenkomsten of wil je kennismaken met een actief, persoonlijk en informeel netwerk? Kijk dan op onze website.

Andere berichten