‘Veilig online ondernemen’ avond – 14 maart 2024 in Theater de Speeldoos

Plaatsingsdatum bericht: 12 februari 2024

Elke dag worden er 500 websites gehackt in Nederland.

Wist u dat u als ondernemer zeer kwetsbaar bent zonder maatregelen, ook als zzp’er of winkelier? 

In het tijdperk van digitalisering is online veiligheid voor bedrijven onmisbaar. We vertrouwen steeds meer op technologie om efficiënt te werken en te groeien, maar hoe eenvoudig is het om bijvoorbeeld tot beveiligde computersystemen door te dringen of identiteitsfraude te plegen?

Platform Ondernemend Baarn (POB), waarin alle ondernemersverenigingen uit Baarn (ONV) vertegenwoordigd zijn, organiseert in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen (PVO) een ‘Veilig online ondernemen’ avond. Hier nodigen wij u, andere ondernemers, leidinggevenden en management graag voor uit.

Programma:

Vanaf 17.00 uur Inloop
17.30 – 18.00 uur Ontvangst aanwezigen
18.00 uur – 19.15 uur Lopend buffet
19.30 – 21.00 uur Presentatie Maria Genova
21.00 – 22.00 uur Eindborrel

Maria Genova, journalist, spreker en auteur van onder andere de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’, neemt u mee in de wereld van de cybercriminaliteit. Ze geeft een interactieve presentatie over hoe je als bedrijf je online veiligheid kan vergroten en welke kansen de digitale samenleving biedt. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte om te netwerken.

De deelname aan deze avond is gratis. Mocht u zich opgegeven hebben en toch niet kunnen? Laat dit voor 8 maart aan ons weten.

Wij hopen u te zien!

Kernteam POB:
Gijs Dorresteijn en Jan Nijhof (organisatoren), Arthur Stuivenberg, Ragnar Koot, Ruud Bouwman, Jan de Weijer, Jack van de Gevel, Krista Peeters

Klik hier om u aan te melden!

Andere berichten