Verbinding in beweging bij 66ste BON-bijeenkomst

Plaatsingsdatum bericht: 27 september 2019

Ook wel eens gemerkt dat tijdens het wandelen de verhalen los komen? Op maandag 23 september jl. hebben de bij de BON aangesloten deelnemers al wandelend door het mooie Vuursche bos de verbinding met elkaar opgezocht. Dat leidde niet alleen tot mooie gesprekken en nieuwe inzichten, maar ook tot hilarische momenten. De avond werd door onze eigen BON-lid Nanja de Nier (o.a. House of Innerchi) begeleid.

Dit is typisch voor de bijeenkomsten van het Baarns OndernemersNetwerk, het is geen belangenvereniging, charity-organisatie of regulier ondernemersnetwerk. De leden van het Baarns OndernemersNetwerk maken gebruik van elkaars ervaringen en expertises om zelf betere ondernemers te worden. Niet alleen worden successen en netwerken gedeeld, maar ook het delen van persoonlijke ervaringen en desgevraagd verbeterpunten.

Een bedrijfspitch werd verzorgd door BON-lid Peter Joziasse. Hij vertelde hij over Personally Next: een initiatief om een ieder te laten nadenken over de gevolgen van internet voor je privacy. Nu vooral gericht op jongeren maar ondertussen wordt ook gewerkt aan een tool voor ZZP’ers en het MKB, waarmee partijen zonder bemoeienis van commerciële partijen met klanten op een eigen, besloten platform kunnen communiceren. Peter is daarnaast ook voorzitter van RTV Baarn, een organisatie die financieel erg onder druk staat en zoekt naar nieuwe bronnen.

De avond werd afgesloten met een BBQ bij het haardvuur op het terras van Buiten in de Kuil. Wil je meer informatie, bijdragen aan het behoud van RTV Baarn, of wil kennismaken met het Baarns Ondernemersnetwerk, neem contact op met Annemarie van de Beek (secretariaat van het netwerk), via: info@baarnsondernemersnetwerk.nl.

Andere berichten