Ondernemen met gevoel in BON-bijeenkomst van 24 september 2024

Plaatsingsdatum bericht: 2 oktober 2024

Op dinsdagavond 24 september regent het pijpenstelen. De herfst is in alle hevigheid losgebarsten, maar bij Buiten in de Kuil is het een drukte van belang.

Met 35 enthousiaste leden en een paar introducés houden we onze eerste BON-bijeenkomst na de zomervakantie. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de avond
geopend door voorzitter Daniëlle Navas. Ze heet alle leden en introducés van harte welkom.

Hierna krijgt BON-lid Danielle Swart het woord voor een korte bedrijfspitch. Danielle is orthomoleculair voedingsadviseur én holistisch rouwtherapeut: een unieke combinatie.
Zij ondersteunt mensen die vastlopen als het leven zwaar of verdrietig wordt, waarbij ze zich anders gaan gedragen en ongezonde voedingskeuzes maken.

De zeepkist is ook onderdeel van onze bijeenkomsten. De leden krijgen dan de gelegenheid om kort en bondig een oproep te doen voor een hulpvraag of een initiatief aan te kondigen.
De zeepkist is een gewaardeerd onderdeel bij elke bijeenkomst.

Voor dit jaar is het thema in de bijeenkomsten ‘What’s your future?’. Hier sluit de presentatie van nieuw BON-lid Susanne Claessen prima bij aan. Susanne is gepromoveerd huisarts, heeft in
mei 2024 haar hart gevolgd en haar bedrijf Metamorf coaching en advies gestart. Susanne coacht en adviseert artsen en andere (zorg)professionals om weer in verbinding te komen met zichzelf.

Susanne vertelt vol enthousiasme en passie haar persoonlijke reis hoe zij van hoofd naar haar hart ging. De leden wisselen enthousiast hun ervaringen uit over leefstijl en wat er volgens hun essentieel is bij een gezonde leefstijl: dat is ook het fundament onder je onderneming.

Tussen de gangen van het uitgebreide diner door wordt er dieper ingegaan op belemmerende patronen en dynamieken die je als ondernemer in de weg kunnen zitten en hoe je deze kan doorzien.
Uiteraard wordt daarbij het onderdeel beweging niet vergeten, wat voor de nodige hilariteit zorgt.

Gedurende de avond krijgen we inzichten en handvatten om een burnout te voorkomen. De boodschap is duidelijk: je kunt pas goed werk afleveren en genieten van je werk als je verbonden bent met hart en hoofd.

Een belangrijk take home message is ‘Toon moed en keer naar binnen. Het ligt niet altijd aan de klant!’

Onze dank gaat uit naar het Organisatiecomité voor het organiseren van weer een mooie avond.

De volgende bijeenkomst van het BON wordt gehouden op 20 november; we vieren dan ook ons 17-jarig bestaan.

 

Andere berichten