BIZONdere ZomerEvent op 3 juli

Plaatsingsdatum bericht: 17 juni 2020

BIZON, het Baarns Inspirerend Zelfstandige OndernemersNetwerk organiseert weer een live ontmoeting in het Bomencentrum onder het genot van een hapje, een drankje en het Ondernemersdoolhof.

Door de intelligente lockdown werden eerder een ontbijt en een bedrijfsbezoek afgezegd, maar het zomerevent kan wel doorgaan. Dit jaar is dat in het Bomencentrum in Baarn, in de Jardin d’Hiverre, waar normaal groepen tot 400 mensen in kunnen. Eigenaar Hans Blokzijl en zijn team hebben gezorgd dat sinds 1 juni kleinere groepen daar geheel volgens de nieuwe regels, veilig kunnen verblijven.

Ondernemersdoolhof

Na het eten zal het Ondernemersdoolhof worden gespeeld, een bordspel met pionnen, dobbelsteen, zandloper en vragenkaartjes: “Vragen die je anders nooit zou stellen. Je neemt hiermee een kijkje in je eigen ondernemerskeuken en die van een ander. Het Ondernemersdoolhof blijft weg van beleefdheden en geeft je de mogelijkheid om betekenisvolle vragen te stellen aan elkaar.” Het Ondernemersdoolhof is ontwikkeld door Bureau Wat: van Hilde van den Heuvel uit Leusden.

Het BIZONdere ZomerEvent is toegankelijk voor zelfstandige professionals en andere ondernemende mensen; leden van BIZON maar ook andere belangstellenden uit Baarn en omgeving. Aanmelden kan via deze link.

Vrijdag 3 juli, 18:30 tot 22:00 uur, Bomencentrum, € 47,50

Deelname aan het gehele programma is voor BIZON-breedleden kosteloos, maar vergeet niet je aan te melden!

Andere berichten